2017. június 18., vasárnap

A JÖVŐ HÉTEN ...



... június 21-én, szerdán kezdődik a KAFF, vagyis a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál. A fesztivál keretében nyílik meg délután 5-kor a Hírös Agórában a nyolcvanadik születésnapját ünneplő Gyulai Líviusz kiállítása, címe: Mesék álló- és mozgóképeken, a kiállítást rendezte és megnyitja Orosz István.
A Magyar versenyprogram (Rövidfilm 1.) keretében a Hírös Agóra színháztermében az este 7-kor kezdődő programban mutatják be Keresztes Dóra új filmjét: Világnak virága, virágnak világa.
Horkay István és Orosz István új filmjét az Albrecht Dürer rinocéroszát az Európai versenyprogram (TV-speciál) keretében június 22-én, csütörtökön 4-kor az Otthon moziban vetítik.
Június 23-án, pénteken 3-kor a Hírös Agóra Kulturális és Konferencia Központ 32-es termében Orosz István Szent Rinocérosz gyermekei című új könyvét (Typotex Kiadó) Annaida és a szerző mutatja be.
24-én, szombaton 6-kor nyílik Tiszaföldváron, a Tiszazugi Földrajzi Múzeumban Szilassi Lajos és Orosz István kiállítása Eleven szellem címmel. Ugyanott, a tiszaföldvári múzeumban este 9-től válogatást mutatnak be Orosz István animációs filmjeiből. Ez a program már része a “múzeumok éjszakájának”.
A múzeumok éjjelén Budapesten, a Műcsarnokban is bemutatják Horkay István és Orosz István új filmjét az Albrecht Dürer Rinocéroszát. A Műcsarnok honlapja szerint fél 7 és 8 óra között az előadóteremben lesz a vetítés. Huhhh ....

Nincsenek megjegyzések: