2010. július 24., szombat

PÉCSI ELŐADÁSOK

Ma kezdődik Pécsett a Bridges. Az 1998 óta megrendezett világkonferencia témája: matematikai összefüggések a művészetben, a zenében, a tudományban és a kultúrában. Két évvel ezelőtt Hollandiában volt a Bridges, akkor kiállításom volt a konferenciához kapcsolódva (Jorwert), most előadásom lesz „Art with a Double Meaning - Poem and Poet from an Anamorphic Point of View” címmel. Az időpont: július 26, hétfő, 11:45, a helyszín: Hotel Palatinus, Bartók Terem (Pécs, Király utca 5.)
*
Ahogy a Bridges véget ér, elkezdődik a Nemzetközi Kepes Társaság Fényszimpóziuma, amelyen szintén beszélnem kell, ott már magyarul, a Lerajzolt Semmi címmel. A helyszín: Művészetek Háza, (Pécs, Széchenyi tér 7-8) az időpont: július 30, péntek, délelőtt.
*
Minden napló olvasót szívesen látok, de ha valaki csak az én előadásomra szeretne eljönni, indulás előtt azért nézzen rá a honlapokra is, mert a program és az időpontok olykor váratlanul csereberélődhetnek. Egyébként mindkét esemény kapcsolt része a résztvevő művészek kiállítása, sőt a Bridgesen a rajzfilmjeimet is vetítik.

Nincsenek megjegyzések: